PÈRGOLES

T’oferim pèrgoles úniques i funcionals 

A Xavi Dessin Jardins, la nostra missió és proporcionar-te un ampli ventall d’opcions de pèrgoles. Ens dediquem a crear espais a l’aire lliure únics i funcionals, oferint productes solars dissenyats per satisfer les teves necessitats específiques.

LES NOSTRES PÈRGOLES

Pèrgola Bioclimàtica

Pèrgola
DYNAMO

TENDAL amb onades

PÈRGOLA DE COFRE

Característiques Pérgola Bioclimàtica

La pèrgola bioclimàtica equilibra les necessitats de les persones, l'entorn i les condicions climàtiques. Ofereix un disseny elegant amb lames ajustables, fixació a terra amagada i absència de lames i caragols visibles. A més de la possibilitat d'instal·lació amb pilars desplaçats o sobre murs.

 

Estructura resistent amb canal de desaiguat integrat. Aquest perfil permet realitzar pèrgoles de fins a 7 metres d'ample sense pilars intermedis. A més a més, compta amb un sistema de seguretat contra les ràfegues de vent a les lames.

 

Dos models de làmina:

Mod. Ola (longitud màxima 4500 mm)
Mod. Plana (longitud màxima 4500 mm)

 

PERSONALITZABLE

Permet adaptar diferents accessoris per personalitzar la seva pèrgola:

- Sensors de pluja, vent, sol, temperatura i neu. Els sensors meteorològics gestionen el moviment de les làmines amb total autonomia.

- Tancaments laterals. 
- Sistema de calefacció per infrarojos per aportar un plus de confort a l'espai exterior. Control amb comandament a distància i regulador d'intensitat.
- Equip d'àudio Bluetooth.

 

IL·LUMINACIÓ

- Il·luminació directa a 45º, amb perfil d'alumini integrat a l'estructura. Llum més directa que permet, per exemple, llegir.
- Il·luminació indirecta, amb cinta LED amagada a l'estructura. Dóna una il·luminació ambiental.
- Il·luminació en làmina plana, amb focus LED o amb cinta LED. Il·luminació de disseny i exclusiva.

Característiques Pèrgola DYNAMO

La pèrgola DYNAMO destaca per un disseny modern amb línies rectes i dinàmiques que s'adapten harmoniosament a qualsevol mena de jardí o terrassa. Aporta elegància i confort gràcies a la lona extensible i impermeable, que es pot accionar amb facilitat mitjançant un control remot. A més a més, la seva estructura està construïda amb alumini, un material de gran qualitat que és lleuger, durador i requereix un manteniment mínim.

 

La lona tensada no només evita l'entrada d'aigua i aire, sinó que garanteix una impermeabilitat total. A més a més, té la capacitat de resistir ràfegues de vent de fins a 90 km/h. Això no és tot, també proporciona un nivell excepcional de confort climàtic i tèrmic, ja que pot reduir la temperatura ambient fins a un 10%, tot això sense sacrificar la il·luminació natural del dia.

 

La seva doble capa manté una visió sempre impecable del teixit des de l'interior, evitant la transparència de la brutícia superficial.

 

Els teixits utilitzats per a fabricar les pèrgoles són:

Teixit TREND: quatre colors de teixit per triar.
Teixit OPAK: un nou teixit que permet crear estructures versàtils i lleugeres.
Teixit CUBE: aquest teixit té un gravat decoratiu.

 

Fabricació a mida per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

 

Carecterístiques Tendal d'Onades

El tendal d'ones és una variació del tradicional tendal corredís, que destaca per la seva senzillesa, elegància i funcionalitat.  

 

La seva estructura està composta per perfils d'alumini que es configuren mitjançant guies per les quals es desplacen les politges autolliscant-se. Amb un gest senzill i mitjançant un sistema de politges, desplegar i recollir el tendal esdevé una tasca fàcil i còmoda.

 

Aquests tendals estan fabricats amb una estructura d'alumini de 80*40 i 110*110, que és lacada en colors RAL, assegurant una excepcional resistència a la corrosió i a la contaminació.

 

A més, oferim la fabricació a mida, adaptant-nos a les necessitats concretes dels nostres clients per proporcionar una solució personalitzada.

Característiques Pègola de Cofre

La pèrgola X està fabricada amb una estructura d'alumini de 80*80 / 90*96 / 100*100 / 120*120 / 120*80 / 160*80, que és lacada en colors RAL, assegurant una excepcional resistència a la corrosió i a la contaminació.

Equipada amb una tela veranda que ofereix protecció solar i, alhora, crea un ambient minimalista, ampli i confortable a la zona exterior de la casa. És un sistema de tendal pla.
Funciona de forma senzilla: quan s'obre, el teixit del tendal s'enrotlla i, al mateix temps, un tub s'estira per proporcionar ombra. Un motor amb comandament a distància ho fa tot automàticament. Aquesta pèrgola està feta d'alumini resistent que resisteix bé la corrosió i la contaminació.

A més, oferim la fabricació a mida, adaptant-nos a les necessitats concretes dels nostres clients per proporcionar una solució personalitzada.¿Vols instal·lar una pèrgola?

Contacte

Dill-Div: 9:00 - 13:00 i 16:00 - 19:00

C/ Guifré 151 y 155 · 08912 Badalona

eli@jardineriaxavi.cat

934 64 10 45

624 74 45 50    INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

    This site is registered on wpml.org as a development site.