BARBACOES

Dissenyem exclusives barbacoes per jardins, habitatges, habitatges unifamiliars, cases de camp, xalets, terrasses, restaurants, rostidors totalment personalitzades i adaptant-nos a les necessitats del client.

Les nostres barbacoes poden utilitzar-se amb llenya i carbó, ofereixen una gran resistència al foc. Tenim una gamma variada de preus i models. Tenim una gamma variada de preus i models. Xavi Dessin Jardins compta amb una línia de dissenys de barbacoes modernes per donar-li un aire fresc i distingit al jardi. Maons refractaris, campanes de xapa d’acer, materials nobles, etc són alguns dels elements que trobaràs fusionats entre els models de barbacoes modernes de Inmacon.

Xavi Dessin Jardins, dissenya i fabrica barbacoes d’excel·lents qualitats i exclusius dissenys, garantint la resistència d’aquestes davant el foc i les condicions meteorològiques més adverses, sense descuidar l’interès per l’harmonia estètica, donant-li al teu espai un toc de bon gust.

BARBACOES D’ACER INOXIDABLE

Versatilitat i senzillesa de formes defineixen aquesta barbacoa de disseny minimalista. Perfecta combinació de línies naturals amb la resistència de l’acer inoxidable. Dissenyada amb els millors materials i tenint en compte el més mínim detall, realitzada en acer inoxidable setinat.

BARBACOES DE DISSENY

Luxe i alt rendiment és el que trobaràs en aquesta espectacular barbacoa de disseny. És una cuina d’exterior on la creativitat, la tecnologia i el luxe s’uneixen per dissenyar la millor barbacoa del mercat. Fabricada amb els millors materials, entre els quals destaca l’acer inoxidable en acabats setinat i efecte mirall.

BARBACOES DE CARBÓ

Tacora Elegance

BARBACOES DE GAS

Krakatoa Point
Krakatoa Elite Plus Point