BARBACOA TACORA ELEGANCE

 

Deixa’t seduir per l’estil i l’harmonia que irradia aquesta sensacional barbacoa, urbana i cosmopolita. Exclusivitat al teu abast, funcionalitat i equilibri és el que defineixen aquesta pràctica cuina d’exterior. Dissenyada amb els millors materials i tenint en compte el més mínim detall, realitzada en acer inoxidable setinat la part superior i la resta en acabat polit brillant. Inclou 2 graelles independents d’acer fos, amb tractament antioxidant.

La nansa-tovalloler, és d’acer inoxidable massís, amb polit efecte mirall. Disposa d’una zona de taulell. Equipada amb un prestatge inferior ideal per dipositar el parament de cuina. És un pràctic carro que pot situar-se fàcilment en cada ocasió en el lloc desitjat. Les rodes d’alumini, amb fre de seguretat cadascuna d’elles. Com accessoris recomanats pots trobar:

Tapa d’acer inoxidable per a les dues graelles. – Planxa d’acer inoxidable, en acabat polit brillant efecte mirall, ideal per cuinar marisc. – Paeller. Indispensable per als amants de la bona paella – Taula de treball HPL, ideal per dipositar safata, plats, tallar vegetals, etc. Totes les barbacoes FESFOC són de carbó vegetal indispensable per a una cuina sana i natural. Amb elles aconseguiràs el millor rendiment del mercat. Ecològica i fàcil de netejar.

PANELL PROTECTOR DE PARET: Amb aquest pràctic panell d’acer inoxidable setinat podràs protegir la paret d’esquitxades i fum. dimensions: 1100x500x25mm.

TAPA 2 FOCS: Aquesta tapa d’acer inoxidable setinat és ideal per a protegir les 2 graelles després de cada ús, s’evita que li entri l’aigua i la pols i mantenir-les sempre netes. Dimensions: 900x460x15mm.

PAELLER: El nostre paeller d’acer inoxidable, imprescindible per cuinar les millors paelles. Consta de 4 suports cilíndrics d’acer inoxidable massís, polit brillant + 2 barres d’acer inoxidable massís en acabat sorrejat per evitar que rellisqui la paella.

PLANXA: La pràctica planxa d’acer inoxidable acabat polit mirall és ideal i imprescindible per cuinar marisc. Dimensions: 437x437x18mm.

TAULA DE TREBALL HPL: Taula de treball de HPL, resistent a l’exterior, ideal per dipositar safata, plats, tallar vegetals, etc. Dimensions: 400x300x10mm.

MOBLE VULCANO: El moble Vulcano està realitzat en tauler marí acabat wengué (fusta en què es realitzen els vaixells), s’adapta perfectament a l’ús exterior. Disposa d’un prestatge de vidre, i la porta incorpora un sistema per al seu tancament suau i silenciós. Dimensions: 425x425x500mm.

TAULELL GRANIT AKAN: Taulell de granit negre intens polit brillant, resistent a l’exterior. Inclou 2 suports d’acer inoxidable massissos, acabat setinat. És un bon complement per augmentar la superfície de treball. Dimensions: 850x525x20mm. Puede realizarse también en otras medidas.