LIGHT COLLECTION WALL JUNGLE

La signatura Fesfoc llança un nou disseny de jardineres de luxe lluminoses, estan pensades per realçar qualsevol tipus d’espai, ja sigui interior o exterior. La jardinera lluminosa Jungle, com el seu nom indica, representa la naturalesa vestida de test. Està inspirada en la vegetació de la selva, i la seva presència transmet vida i frescor. Els seus exquisits acabats estan pensats per realçar l’espai on vagin ubicades. Dissenyades amb els millors materials i tenint en compte el més mínim detall, les trobem en acer inoxidable, acer corten i acer galvanitzat pintat. Són indispensables per crear espais exquisits, a més de poder-fabricar amb altres mesures fora de catàleg, si el client així ho desitja. Es poden personalitzar amb el logotip d’un hotel, restaurant. Pensades per suportar les inclemències meteorològiques, tant a l’hivern com a l’estiu.

Dotada de l’últim en il·luminació Led d’exterior d’alta lluminositat, amb ella aconseguireu donar el protagonisme desitjat a la zona on s’ubiqui. Interiorment estan cobertes de metacrilat opal especial per Led, que amplifica i distribueix la llum de forma homogènia per tota la pantalla. La sensació visual és d’estar veient una pantalla de plasma. Dit metacrilat és brillant tant interior com a l’exterior, facilitant al màxim la neteja i aconseguint que el seu manteniment sigui pràcticament nul. Aquest disseny no és l’única cosa que les fa especials, la fimra Fesfoc els dóna un toc d’elegància amb un biaix en la seva part inferior, que li confereix un efecte de flotabilitat, visible a més de 10 metres de distància, que fa que aquestes siguin el centre d’atenció.

El disseny Jungle crea i modernitza els espais amb petits detalls i grans idees. Aquesta jardinera amb llum no només és una manera d’incorporar l’element natural a una terrassa o balcó, sinó que també pot ser el complement ideal del teu jardí o entrades d’hotels i restaurants. Aquesta espectacular jardinera amb llum és idoni per a una decoració minimalista en ambients elegants i naturals.