KRAKATOA ELITE PLUS POINT

 

Té davant vostè la millor barbacoa de gas de disseny del mercat. Una cuina completa d’exterior que complirà sens dubte amb totes les seves expectatives culinàries.

FESFOC garanteix la millor experiència gastronòmica amb les seves graelles d’acer i els seus acabats de somni. Si voleu l’últim concepte de luxe i sofisticació per compartir amb els seus cercles pròxims, no dubti en proporcionar al seu jardí o terrassa nostra espectacular combinació de graelles, teppanyaki, pica i millors acabats mai vistos en una completa Barbacoa de gas professional.

Tota la línia de Barbacoes de Gas de FESFOC, compten amb una elegant taulell de granit negre intens polit brillant per a donar-li el toc final de sofisticació al seu moment barbacoa.

Està composta per un panell de control que li permetrà tenir totes les parts de la barbacoa en la seva justa mesura i tindrà en tot moment el control de la millor cocció del seu suculent menjar.

El disseny de les graelles és molt funcional i més compta amb una tapa en acer inoxidable amb un termòstat per poder regular en tot moment la temperatura dels aliments i així optimitzar la millor repartició de calor per gaudir de la seva millor cuina.

Al costat d’un gran disseny i luxe s’aprecia el bon manteniment d’aquesta espectacular cuina d’exterior. És de fàcil neteja i utilització que al costat del senzill muntatge compleixen amb els requisits bàsics d’una barbacoa de somni. En aquest model, la Krakatoa Elite Plus Point té un magnífic extra que fa decantar a un magnífic xef seva elecció; la seva espectacular aixeta i pica professional. Porta integrat un sistema de moll que facilita la comoditat de cuina i neteja; a més de ser d’allò més luxós a la vista. Perquè ja se sap que el millor xef vol la millor barbacoa de gas!

¡¡ Està davant la barbacoa de gas més competeixi i luxosa del mercat!!

PANELL PROTECTOR DE PARET: Amb aquest pràctic panell d’acer inoxidable setinat podràs protegir la paret d’esquitxades i fum. dimensions: 1100x500x25mm.

TAPA 2 FOCS: Aquesta tapa d’acer inoxidable setinat és ideal per a protegir les 2 graelles després de cada ús, s’evita que li entri l’aigua i la pols i mantenir-les sempre netes. dimensions: 900x460x15mm.

PAELLERO: El nostre paeller d’acer inoxidable, imprescindible per cuinar les millors paelles. Consta de 4 suports cilíndrics d’acer inoxidable massís, polit brillant + 2 barres d’acer inoxidable massís en acabat sorrejat per evitar que rellisqui la paella.

PLANCHA: La pràctica planxa d’acer inoxidable acabat polit mirall és ideal i imprescindible per cuinar marisc. Dimensions: 437x437x18mm.

TAULA DE TREBALL HPL: Taula de treball de HPL, resistent a l’exterior, ideal per dipositar safata, plats, tallar vegetals, etc. Dimensions: 400x300x10mm.

MOBLE VULCANO: El moble Vulcano està realitzat en tauler marí acabat wengué (fusta en què es realitzen els vaixells), s’adapta perfectament a l’ús exterior. Disposa d’un prestatge de vidre, i la porta incorpora un sistema per al seu tancament suau i silenciós. dimensions: 425x425x500mm.

TAULELL GRANIT AKAN: Taulell de granit negre intens polit brillant, resistent a l’exterior. Inclou 2 suports d’acer inoxidable massissos, acabat setinat. És un bon complement per augmentar la superfície de treball. Dimensions: 850x525x20mm. Puede realizarse también en otras medidas.